NL2000 v5.04 available

In early October, we already announced it, and as of today, NL2000 v5.04 is available for everyone. There is a completely new photo-surface based on photos from 2019. Besides better colors, there is also more detail in the photos.

This release also contains a large number of airports. These have been adapted to fit the new photo scenery better. From Ameland, Hilversum, Central Zealand, and Texel, there are photorealistic grass fields available for Prepar3Dv5 packages. For Eelde Airport, a special Covid-19 package has been made with KLM aircraft parked on the taxiway. Furthermore, several adjustments have been made in the fields to make them more up to date and better connected to Prepar3D.

In some packages, Prepar3Dv5 still has some height issues and also with the runways. We are still working on that and expect to be able to solve it in the upcoming releases.

The NL2000 team wishes everyone a lot of flying fun with NL2000 v5.04.

See our download page for all new packages.

This post is also available in: Nederlands (Dutch)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

You may also like...

6 Responses

 1. Ronald van beek Ronald van beek says:

  Ik zie op de downlodpagina alle de installer 4.18 staan en niet de 5

 2. Buggs322 Buggs322 says:

  Wat moet dit een geweldige update zijn, ik ga er helaas geen gebruik van maken aangezien ik overgestapt ben naar FS2020. Ik heb vanaf het eerste begin gebruik mogen maken en altijd met heel veel plezier, mijn hoop is dan ook dat NL2000 mee gaat want hoe mooi FS2020 mag zijn er valt daar nog het een en ander te doen.

 3. Haje ter Hoeve Haje ter Hoeve says:

  Hallo,
  Een vraagje? Is er een mogelijkheid om de grotere bestanden via een torrent te downloaden? Reden waarom ik dit vraag is kan per dag maar 5 Gb downloaden dus als ik Gelderland waar ik woon wil downloaden heb ik een probleem. Volgende dag herstarten werkt niet. Graag hoor ik wat er mogelijk is of eventuele sugesties.
  Met een vriendelijke groet Haje

 4. Jan Eggens Jan Eggens says:

  goeiedag , ik heb vliegsimulator 2004 . heb 6 DVD’s Vliegsimulatie Scinnery .Heb de inhoud van de 6 DVD’s in 1 map geplaatst op een externe harde schijf .Alles verwijderd en bij Sinnery Europe aangevinkt .Dubbelgeklikt op nl2000v3 .map selecteren . maar gaat niet , ook niet bij plaatsen van DVD 1 , en klikken op nl 2000v3 in de DVD. Had meer dan 10 jaar geleden hulp gehad van een Vliegsimulatorclub lid uit Groningen waar ik toen lid van was , maar die club bestaat geloof ik niet meer . ik doe vast iets verkeerd

 5. Achim van der GRaaff Achim van der GRaaff says:

  The TX and MZ files for P3Dv5 are not working, het gras op een of andere wijze verspringt in vlakken tijden staxien en start landing en overvliegen, geeft een zeer onrealistisch beeld, ik heb het dan ook weer verwijderd. NL2000 veroorzaakt ook een langzaam opstarten van P3D, misschien beter om op de SSD schijf te plaatsen waar ook P3D op staat.

 6. George Reeberg George Reeberg says:

  Hello Team NL2000,

  I appreciate the FSX NL Sceneries and find them to be top notch. I recently downloaded the FSX EHSB V.03 and can’t get it to unzip due to an error at the main file. Please let me know what I can do since I have EHSB V.02 installed for FSX.

  Bij voorbaat bedankt,

  George

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.