Moving trains in the NL2000 scenery

The NL2000 team is currently working to enliven the scenery by having an Arriva train run. The first results are promising. A few things still have to happen before it can be released as a release, but this is an impression.

This post is also available in: nlNederlands (Dutch)

Anonymous

Mark

Site admin of NL-2000.com

You may also like...

1 Response

  1. uiver uiver says:

    ik lees dat er geen upate komt voor fsx zoals rjdende trein.maar er zijn zat mensen die niet alles kunnen kopen om overte stappen naar p3d. daar komt nog bij dat p3d heel veel problemen heeft. denk daar okk eens aan voor de gene die niet zomaar een nieuwe pc of games kunnen kopen.
    waarom overatappen op p3d als fsx goed draait en je al veel hebt geladen aa n addons. het is weer nederland gooi msaarweg koop maar nieuw. en dan zeggen dat je een vervuiler bent. groeten van uiver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.