Moving trains in the NL2000 scenery

The NL2000 team is currently working to enliven the scenery by having an Arriva train run. The first results are promising. A few things still have to happen before it can be released as a release, but this is an impression.

This post is also available in: Nederlands (Dutch)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

You may also like...

4 Responses

 1. uiver uiver says:

  ik lees dat er geen upate komt voor fsx zoals rjdende trein.maar er zijn zat mensen die niet alles kunnen kopen om overte stappen naar p3d. daar komt nog bij dat p3d heel veel problemen heeft. denk daar okk eens aan voor de gene die niet zomaar een nieuwe pc of games kunnen kopen.
  waarom overatappen op p3d als fsx goed draait en je al veel hebt geladen aa n addons. het is weer nederland gooi msaarweg koop maar nieuw. en dan zeggen dat je een vervuiler bent. groeten van uiver

 2. pietertheo pietertheo says:

  Uiver,heeft natuurlijk wel een beetje gelijk,wij FSX gebruikers ,wachten al een jaar op de treinen, dat zijn voor mij de krenten in de bekende pap. denk ook even aan de 80 plussers, wij beginnen niet meer met Prepar enz., FSX en NL 2000 voldoen uitstekend,ik kreeg voor mijn verjaardag FS 2020 Premium DeLuxe en dat is al moeilijk genoeg, dus beste mensen van het NL 2000 team, houd ook een beetje rekening met de oudjes.
  Succes met NL 2000
  Hartelijke Groet,
  Pieter Theo de Jong

 3. J J says:

  Kwestie van met je tijd mee gaan …

 4. Patrick Patrick says:

  Lieve reageerders, volgens mij is NL2000 nog altijd gratis en als de makers aangeven Fsx niet meer te ondersteunen, tja. Dan moet je dat accepteren, graag zonder gemor. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.