Nieuwe website

 

Na een lange tijd hebben we onze website weer eens ge├╝pdatet. Momenteel werken er nog een groot aantal dingen nog niet. Dit fixen we de komende dagen/weken.

Als u vragen heeft plaats deze dan op ons forum.

This post is also available in: enEnglish (Engels)

Anoniem

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. f.onverzaagt f.onverzaagt schreef:

  hallo waarom zie ik by middelburg geen lange jan meer de dordtsebrug of de molens by kinderdijk? en ik kan ook niet inloggen probeer ik al 4 jaar dank u

 2. fred58 fred58 schreef:

  nederland is gwoon super goed gemaakt.compliment voor de makers.wat ik wel mis zijn de zeehonden bij de wadden.lang geleden zou er zeehonden op de wadden komen maardat heb ik nooit gezien.komt dat nog?groetjes van uiver

 3. Ton Ton schreef:

  Hierbij wil ik graag mijn complimenten geven aan het team NL2000. Echte geweldig hoe alles er uit ziet. Holland op zijn best. Het doet goed om weer terug te komen en veilig te landen op Nederlandse bodem.
  Trots op de bouwers van deze complete website. Uiteraard zijn er altijd dingen die beter en mooier kunnen maar dat komt vanzelf. Ik denk dat er nu al ontzettend veel mensen blij zijn met het resultaat van nu. Ik in ieder geval. TOP.
  Gr. Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.