NL2000 samen met FlyTampa Amsterdam

Gebleken is, dat tijdens de installatie van FlyTampa Amsterdam de default.xml (van de autogen) in zowel FSX als P3D wordt aangepast en dat is op zich geen probleem, maar wordt dan opgeslagen in een andere encoding. Hierdoor was onze installer niet meer in staat om bij het herinstalleren van de NL2000 library het default.xml bij te werken. Je ziet dat in een foutboodschap. Waarom men dat gedaan heeft is een raadsel, maar wij hebben onze installer aangepast om alsnog met dit fenomeen te kunnen omgaan. Deze is beschikbaar als installer versie 4.0.77 en te vinden op onze download pagina.

Ook moeten de NL2000 items 3D en heliports in de library boven de FlyTampa komen, anders vallen NL2000 gebouwen en de heliport Amsterdam weg.

Package/
Release date
NL2000 Version Thumbnail Download size Download
HTTP
Download HTTP mirror Download
Torrent
NL2000V4_installer_4.0.77_setup
(21-01-2017)
4.0.77 nl2k_v4_installer thumbnail 2.1MB Â  
Installer needed to install packages

Bewaren

This post is also available in: English (Engels)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...