Doneren aan het NL2000 team

De NL2000 scenery wordt gemaakt door een groep vrijwilligers en is gratis beschikbaar voor de gebruikers, maar dat betekent niet dat er geen onkosten worden gemaakt bij het maken en verspreiden van de scenery. Deze zitten bijvoorbeeld in de registratie bij de Kamer van Koophandel, een domeinnaam voor de website of de aanschaf van data voor de scenery.

Daarom bieden we gebruikers de mogelijkheid om te doneren aan het NL2000 team en op die manier een steentje bij te dragen aan het maken van deze scenery. Het is totaal vrijwillig om een donatie te doen en de scenery blijft natuurlijk gratis beschikbaar.

De penningmeester en het bestuur van de vereniging NL2000 zien er op toe dat al het geld dat gedoneerd wordt ook echt besteed wordt aan de NL2000 scenery. Let op, als u eenmaal een donatie heeft gedaan, dan kan deze niet meer ongedaan gemaakt worden.

U kunt een donatie doen door gebruik te maken van onderstaand formulier:

Doneer € -

 

Alvast bedankt als u ons wilt steunen!

This post is also available in: English (Engels)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...