Amsterdam Schiphol (EHAM) uitgebracht!

Op zaterdag 14 juni was het dan eindelijk zover. Na jarenlang bouwen heeft het NL2000 team de nieuwe NL2000 V4.06 Schiphol scenery uitgebracht.

Speciaal voor deze gelegenheid was er een “Come and get Schiphol” event georganiseerd in het Aviodrome. In een goed gevulde Uiverzaal heeft de voorzitter Guido van Wijngaarden een presentatie gegeven over de geschiedenis en het bouwen van deze scenery. De bezoekers kregen de gelegenheid om vragen te stellen aan het NL2000 team en om een vlucht boven Schiphol te maken in de NLR flight simulator van het Aviodrome. Na afloop konden alle bezoekers de scenery gratis mee naar huis nemen.

Het NL2000 team heeft veel wensen en ideeën met betrekking tot de Schiphol scenery. Op termijn zullen aanpassingen en uitbreidingen via nieuwe installatie packages beschikbaar komen. Wij gaan er hard aan werken om deze scenery nog mooier te maken.

Het hele NL2000 team wenst u veel vliegplezier toe boven de nieuwe Schiphol scenery.

Zie onze download pagina voor alle download opties

This post is also available in: English (Engels)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...