"Come and get NL2000 Schiphol" op 14 juni in het Aviodrome

Het is bijna zover, de release van de nieuwe NL2000 Schiphol scenery komt er aan. Nog voor deze zomer kan iedereen boven onze nationale luchthaven vliegen en is NL2000 versie 4 eindelijk compleet.

Om dit te vieren organiseert het NL2000 team op 14 juni 2014 een speciale dag in het Aviodrome. Al onze fans kunnen hier een korting bon aanvragen waarmee ze die dag 25% korting kunnen krijgen op het toegangskaartje van het Aviodrome. Om 11:00 uur geven we in de Uiverzaal een presentatie over het bouwen van de scenery en laten we zien hoe je er het maximale uit kunt halen. Na afloop van deze presentatie is er gelegenheid om het NL2000 team te ontmoeten en vragen te stellen over de scenery.

Als je zelf op 14 juni een USB stick van minimaal 2Gb meebrengt, dan kun je de scenery er ter plekke gratis op laten zetten (alleen de nieuwe Schiphol scenery). Dus je kunt er na afloop thuis direct mee aan de slag. Later zullen we de scenery ook via het Internet beschikbaar stellen.

Daarnaast is er een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij de flight simulators van het Aviodrome. De nieuwe NL2000 Schiphol scenery zal dan draaien in de grote RFS flight simulator van het NLR. Het Aviosim team staat daar de hele dag klaar om iedereen te begeleiden.

Dus kom allemaal op 14 juni naar het Aviodrome en vergeet niet om een eigen USB stick mee te nemen!

This post is also available in: English (Engels)

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...