• Niet gecategoriseerd

Screenshots en video Vliegbasis Leeuwarden (EHLW)

Vliegbasis Leeuwarden is in de nieuwe versie 4 helemaal opgeknapt. In versie 3 mochten we geen foto-ondergrond van de velden verspreiden. In versie 4 doen we dit wel. Onder ander om die reden zijn alle gebouwen op EHLW opnieuw geplaatst.

Klik hier voor meer informatie, screenshots en een video!

Een aantal gebouwen zijn zelfs geheel opnieuw gemaakt en in detail verbeterd. Daarnaast zijn er allerlei extra’s, zoals extra militaire voertuigen en fueltanks geplaatst. Ook de baanverlichting is in detail verbeterd. Naast het veld is ook aandacht geschonken aan de directe omgeving. De boerderijen direct om het veld zijn geplaatst en er is vee rond het veld te zien. Zelfs de spottersplek aan de Marssum kant is in de scenery opgenomen (aan de kant van runway 06). Door de combinatie van de foto-ondergrond op het veld en de vernieuwde gebouwen wordt het landen op EHLW een realistische ervaring. Maar het wordt helemaal vervolmaakt door de uitbreiding om de basis actief te maken met startende en landende Ai F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht.

Klik hier voor de screenshots.

Mark

Mark

Site admin of NL-2000.com

Dit vind je misschien ook leuk...