Ik heb de nieuwe versie gedownload(v2.9) en ik zou graag willen weten dat als je de nieuwe installeert, de oude versie dan automatisch van je harde schijf verwijdert wordt?
Of moet je dit handmatig doen? De vorige keer met versie 2.1 werd hij ook automatisch verwijdert.
Wie kan mij hier een antwoord op geven?
Alvast bedankt!!
Captain68
Happy landings

